De eenvoudige smartphone

De SimPhone 4 past comfortabel in één hand. Het (14,7 cm) grote beeldscherm met de handige indeling zorgen ervoor dat u alles goed kunt zien en bedienen. Naast bellen heeft de smartphone een camera, navigatiesysteem, geheugenhulp, mobiel alarm en kunt u WhatsAppen. U kiest zelf welke functies u gebruikt. Bij dit toestel zit de SimCoach ondersteuning waar u met al uw vragen terecht kunt.

Kijk in de SlimoTheek

Categorieën: ,
Extra informatie
Categorie

Contact, Veilig & Gezond

Lokatie

Groningen

Categorie

Contact, Veilig & Gezond

Lokatie

Groningen

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

De Simphone 4 is de smartphone voor senioren. De smartphone is zeer eenvoudig en overzichtelijk in gebruik en heeft een gratis helpdesk die u telefonisch kunt bereiken voor eventuele vragen over de smartphone. De Simphone is speciaal ontworpen voor mensen zonder ervaring met een smartphone maar wel met veel functies. Ook is er een hoog contrast functie en 3 verschillende groottes in lettertypen voor slechtzienden.

S.O.S knop

De Simphone kan optioneel worden uitgerust met een S.O.S knop die in geval van nood kan worden gebruikt om een sms met locatiemelding te sturen naar een door u voor geprogrammeerd nummer of een noodoproep te doen.

Indeling naar wens

Reguliere smartphones proberen zoveel mogelijk apps in één scherm te laten passen. Bij de SimPhone 4 is dit anders: om het juist zo duidelijk en eenvoudig mogelijk te houden. Er worden een vast aantal apps (maximaal acht, kan ook minder zijn) per scherm getoond. Het is altijd mogelijk om de knoppen naar wens aan te passen of om de indeling te wijzigen.

Desnoods kan de hulp van de gratis SimCoach (optioneel) worden ingeschakeld om de indeling op maat te krijgen. Tevens helpen zij storingen op te lossen en geven advies over veilig internetgebruik. Dit alles zonder lange wachttijden aan de telefoon.

De SimPhone 4 is direct te gebruiken. Er hoeft alleen een eigen Google-account aangemaakt te worden, en een simkaart te worden geplaatst. Het Google-account is noodzakelijk om gebruik te blijven maken van de diensten, en voor het ontvangen van belangrijke updates.

Gratis Simcoach

De Simcoach krijgt u gratis zolang u het toestel in gebruik heeft en helpt u bij al uw vragen. De helpdesk heeft altijd slimme oplossingen om haar gebruikers optimaal te kunnen helpen. Als de gebruiker toestemming heeft verleend op haar telefoon kan de helpdesk via de hulp-op-afstand-app ook op afstand meekijken en eventueel service verlenen door de benodigde aanpassingen voor de gebruiker te doen.

Foto’s en video’s maken

De senioren smartphone Simphone 4 is uitgerust met een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde waarmee u scherpe en heldere foto’s en video’s mee kunt maken.

Kenmerken:

  • Extra grote cijfers & letters
  • Extra grote toetsen
  • Alarmtoets
  • Gewicht : 168 gram
  • Opslag : 32 GB ( maximaal uitbreidbaar tot 512 GB )
  • Beeldcherm : 5,8 inch / 14,73 cm
  • Resolutie : 1560 x 720 pixels (HD)
  • Video-opname 1080p (HD)
  • Bluetooth Draadloze Bluetooth 5.0-technologie
  • Locatie bepaling : GPS

Voor een handleiding van de eenvoudige smartphone in pdf:

Klik hier

De telefoon kost ongeveer € 279,00. Daarnaast betaalt u een telefoonabonnement. 

De SimPhone4 is te zien in:

  • Groningen (mogelijkheid tot lenen om thuis te proberen)

De Slimotheek heeft de  SimPhone 4 in de uitleen, deze is niet meer te koop. De SimPhone 5 is o.a. via internet te koop. Via deze link verwijzen we naar Google zoekresultaten. Hier krijgt u een mooi overzicht van diverse mogelijkheden.

Woont u in de gemeente Groningen, dan kunt de producten ook via de SlimoTheek Groningen bestellen. U kunt dan tevens gebruik maken van hun ondersteuning bij installatie en uitleg. Zelf bestellen kan uiteraard ook, maar dan is er uiteraard geen ondersteuning vanuit de SlimoTheek. 

Wat vinden
anderen ervan?

Er zijn nog geen reviews voor dit product.