Workshops en trainingen

We geven workshops aan ouderen en vrijwilligers over prettig wonen en ouder worden en over betaalbare oplossingen en slimme techniek voor thuis. Bij gemeenten die participeren in Mijn Huis Op Maat trainen we lokale vrijwilligers. Zij gaan bij bewoners op bezoek om samen de Huistest in te vullen en geven zo concreet advies over mogelijke verbeteringen in hun woning.

Ook trainen we professionals in de zorgsector; we nemen ze mee in de wereld van veiligheid wonen en woningaanpassingen en laten zien wat technologie daarin kan betekenen. Zo kunnen zij hun adviserende en signalerende rol uitvoeren. Daarnaast kunnen lokale ondernemers een training volgen om de klantgerichtheid naar de steeds groter wordende doelgroep van senioren te vergroten.

‘Piet en Dries’ zijn onze vaste acteurs die we in workshops en trainingen kunnen inzetten om de boel een beetje op te schudden, het ijs te breken, maar ook om de pijnpunten helder in beeld te krijgen. ‘Piet en Dries’ staan garant voor een gezellige middag en een prettige kennismaking met thuistechnologie.

workshop Heerenveen