Somnox slaaprobot

De Somnox is een hulpmiddel om in slaap te komen en om stress en angst te verminderen. Dat komt door de subtiele geluiden en bewegingen die de robot maakt. Het lijkt op een menselijke ademhaling waardoor je ontspant. De Somnox heeft een vorm waardoor je deze lekker tegen je aan kan leggen. Hierdoor voel je je veilig en geborgen. De Slaaprobot is volledig aan te passen aan je voorkeuren via de smartphone.

Kijk in de SlimoTheek

Extra informatie
Categorie

Veilig & Gezond, Vergeetachtigheid

Lokatie

Groningen, Noardeast Fryslân, Ooststellingwerf, Smallingerland

Categorie

Veilig & Gezond, Vergeetachtigheid

Lokatie

Groningen, Noardeast Fryslân, Ooststellingwerf, Smallingerland

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Hoe werkt de Somnox slaaprobot?

Wanneer je druk bent of als er veel gedachten door je hoofd gaan, heb je een snellere ademhaling en een hogere hartslag dan wanneer je ontspannen bent. Een rustige ademhaling helpt je geestelijk én lichamelijk te ontspannen, waardoor je makkelijker in slaap valt.
De Somnox Slaaprobot ademt met je mee en helpt je om je ademhaling te vertragen. Bij het vasthouden van de Slaaprobot voel je de fysieke ademhalingsbeweging, en neem je deze (onbewust) over. Op deze manier kom je, door middel van vertraagde ademhaling, tot rust.
Bovendien functioneert de Slaaprobot als een extern punt om je gedachten op te richten. Hierdoor ontspan je gemakkelijker en ligt je focus niet meer op zaken die je wakker houden. Daarnaast biedt de Slaaprobot de mogelijkheid om rustgevende muziek, natuurgeluiden of zachte ruis af te spelen. Deze geluiden hebben een ontspannende werking en kunnen daardoor het kalmerende effect van de Slaaprobot versterken.
Je kunt de Slaaprobot ook overdag gebruiken, tijdens het lezen van een boek, meditatie of om gewoon even mee te ontspannen op de bank.
Het verbeteren van slaap is een proces. Gun jezelf genoeg tijd om aan de Slaaprobot te wennen en te oefenen met het gebruik ervan. Idealiter trek je hier een periode van ongeveer twee weken voor uit.

Voor een handleiding van de Somnox in pdf:

Klik hier

 




 

De Somnox kost € 499,-

De Somnox  is te zien in de Slimotheek:

Alle gemeenten bieden de mogelijkheid tot lenen om thuis te proberen.

De Somnox is te koop bij beddenwinkel Auping en via www.somnox.nl 

Wat vinden
anderen ervan?

Er zijn nog geen reviews voor dit product.