Zorgambassadeur

Voor Noorderpoort in Groningen geeft GeneratieThuis de cursus Zorgambassadeur.
Een zorgambassadeur gaat binnen de organisatie actief op zoek naar ideeën om de zorg en het welzijn van bewoners te verbeteren door de inzet van zorgtechnologie.  Dit doe je door in gesprek te gaan met collega’s, bewoners en je leidinggevende. Aan de hand van hun ideeën en wensen maak je een voorstel.
In deze cursus leer je:

  • de juiste zorgtechnologie te vinden bij een zorgvraag,
  • je collega’s voor te lichten en te enthousiasmeren.
  • een Business Case (kostenplaatje) te maken, waarin kosten en besparingen duidelijk worden.
  • een plan voor de borging te maken,  zodat de ingezette technologie gebruikt blijft worden.Aan het eind van de cursus geef je een presentatie aan je medecursisten en collega’s over de door jouw gekozen zorgtechnologie.
    De cursus is afwisselend online en live. De eindpresentatie geef je op een van de locaties van Noorderpoort in Groningen.

Deze cursus ‘Zorgambassadeur: aan de slag’ is ontwikkeld door Noorderpoort in samenwerking met de VVT-organisaties in Groningen. Mocht je mee willen doen met deze cursus, neem dan even contact op met Mieke of meld je direct aan op de website www.noorderpoort.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.