Een SlimoTheek in Spanje? Una librería inteligente

Kunnen Mijn Huis Op Maat en de SlimoTheek ook werken in een andere cultuur en omgeving, bijvoorbeeld in Spanje? Dat is de centrale vraag die we gaan verkennen samen met Atendo, een zorgorganisatie uit Vigo in Galicië, Spanje.

Via ons lidmaatschap van het HANNN netwerk (Healthy Ageing North Netherlands Network) en het Consortium Active & Healthy Ageing Amsterdam Metropolitan Area (CAHA-AMA) werden we geattendeerd op de mogelijk om een zogenaamde ‘Twinning’ op te zetten. Dit is een duale samenwerking met een organisatie elders in Europa die geïnteresseerd is in één van onze concepten. Atendo is een zorgorganisatie in Galicië in Noord-West Spanje die al geruime tijd een innovatieve koers vaart. Zij willen weten of onze SlimoTheek (librería inteligente, prachtig woord toch?) ook zou passen in de rurale gebieden in hun omgeving.
In 2022 zullen online ontmoetingen afgewisseld worden met een fysiek bezoek van de Spanjaarden aan een aantal van onze projecten. Daarna gaat GeneratieThuis naar Atendo om daar de mogelijkheden te verkennen van de implementatie van een Mijn Huis Op Maat project of de SlimoTheek.

We kijken er naar uit!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.