Generatiethuis Patroon Huizen 714x475

Seminar: Lang & gelukkig thuis!

Lang & gelukkig thuis!

 

Seminar over thuiswoonoplossingen

 

Datum: donderdag 19 juni 2014
Tijd: 15.00 – 18.00 uur (met inloop vanaf 14.30 uur)
Locatie: Impact HUB Westerpark, Haarlemmerweg 10c Amsterdam
Voor wie: Het seminar is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is en/of iets wil betekenen in het thema lang en gelukkig thuiswonen in Amsterdam

 

Omschrijving:
De Amsterdamse burger wil en moet steeds langer zelfstandig thuis blijven wonen. Tijdens het seminar ‘Lang & gelukkig thuis! thuiswoonoplossingen’ wordt met een ondernemende blik gekeken naar wat er nodig is om dit voor de burger zo goed mogelijk te realiseren.

 

Het seminar

 

In het eerste deel van het seminar komen inspirerende voorbeelden van bestaande innovatieve oplossingen aan bod. Hierin worden hulpmiddelen en woningaanpassingen (zowel digitale als fysieke oplossingen), digitale ontmoetingsplekken en fysieke ontmoetingsplekken meegenomen. In het tweede deel wordt tijdens een interactieve sessie met elkaar gekeken naar wat de burger nodig heeft om lang & gelukkig thuis te wonen, welke oplossingen er al zijn en wat er nog mist. Daarnaast wordt gekeken welke concrete mogelijkheden er zijn tot meer samenwerking tussen zorg, welzijn, de wijk, gemeente en ondernemers. Arjan in ‘t Veld van Bureauvijftig treedt hierbij op als moderator.

 

Het seminar wordt georganiseerd door WeZorgen, Amsterdam Economic Board en SIGRA.

 

Info bij W. Rinzema van SIGRA: 020-512 88 88 E. w.rinzema@sigra.nl

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.