Masi Mohammadi lector Enabling Environments

Masi Mohammadi, enabling environments en Dames in Domotica….

Een bijzondere dag voor dr. Masi Mohammadi vandaag: ze houdt haar intreerede als Lector Architecture in Health aan de HAN in Arnhem. Gefeliciteerd Masi! Hieraan voorafgaand wordt het congres Enabling Environments gehouden met sprekers en workshops over de gebouwde omgeving als hulpmiddel voor sociale en maatschappelijke uitdagingen.

 

Onder leiding van Iefje Soetens, met medewerking van Debbie Mous, Wanda Kruijt, Mieke Koot en Josephine Dries (GeneratieThuis) wordt een praktische workshop ingericht: hoe kun je de gebruikswaarde van thuistechnologie tot 1e prioriteit in productontwikkeling, beleidsvorming en projectinrichting maken? U bent van harte uitgenodigd!

 

Deze multidisciplinaire groep professionals, in de wandelgangen de ‘Dames in Domotica’ genoemd, zullen de komende tijd nog meer van zich laten horen om het gebruikersperspectief écht in het licht te zetten en thuistechnologie met meer kleur, humor en creativiteit te benaderen.

 

masi

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.