Vrouwen-en-Verbouwen-600x500

Hoe blijf ik mijn verbouwing de baas? Nieuw boek: ‘Vrouwen en Verbouwen’

Verbouwen geeft stress. Het is vaak een moeizaam proces dat tijd, geld en energie kost. Veel vrouwen zien er enorm tegenop en stellen een verbouwing zo lang mogelijk uit. Ze zijn bang voor overlast, stof en vreemde mannen in hun huis. Ze hebben het gevoel tijdens de verbouwing de regie kwijt te zijn.

 

GeneratieThuis vraagt zich af of je hier ‘vrouwen’ zou kunnen vervangen door ‘ouderen’. Vaak heb je op latere leeftijd al een keer zo’n verbouwing doorgemaakt…en kijk je er op je eigen wijze op terug…

 

Sommigen zijn de rompslomp vergeten en genieten van het resultaat, andere weten zich het stof en andere ellende nog héééél goed te herinneren!
Dit boek helpt je bij het organiseren van je verbouwing. Zodat jij de baas blijft. Je leert werken volgens een methode. Je gaat stap voor stap door de verbouwing, in jouw tempo. Jij bepaalt wat er gebeurt, onder jouw voorwaarden. Checklists helpen je daarbij. En je leest hoe anderen vrouwen hun verbouwing hebben ervaren én wat ze jou adviseren. Hoe je uiteindelijk een feestje kunt maken van je verbouwing.

 

Rob Westerhout werkt twintig jaar als aannemer in de bouw en heeft voor honderden klanten gewerkt. Veel van zijn klanten zijn vrouwen die tegen een verbouwing opzagen. Praktisch, hoe organiseer ik alles?, maar ook communicatief: hoe praat ik met een aannemer? Welke grenzen stel ik? Hoe houd ik mijn gezin draaiende tijdens de verbouwing?

 

Rob heeft zijn humorvolle, rijke ervaring met verbouwen en het omgaan met klanten in dit boek verwerkt.

 

Rob Westerhout. (2015) Vrouwen en Verbouwen. ‘Hoe blijf ik mijn verbouwing de baas’. Uitg. de schildpad en de maan

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.