tips voor langer thuis wonen

Gastblog van GeneratieThuis op Alleszelf.nl: 7 woontips voor een comfortabel en veilig huis.

Alleszelf is een prachtig nieuw initiatief van o.a. Hugo van den Beld en wil één digitaal platform bieden waarin je alles kunt regelen rondom ouder worden. Gewoon zelf dus en niet via veel te veel loketten, regelingen, kastjes en muren. Er is keuze genoeg maar het aanbod van diensten en producten voor ouderen is nog erg onoverzichtelijk weergegeven. Alleszelf brengt daar verandering in. De doelstellingen van Alleszelf sluiten mooi aan bij wat wij graag willen met GeneratieThuis: creatieve oplossingen rondom ouder worden bieden zodat zij zelf goede keuzes kunnen maken.

 

Josephine schreef een gastblog over onze 7 basis woontips: 7 dingen die in ieder geval in orde moeten zijn in je woning, leeftijd maakt dan niet zo heel veel uit, maar als je wat ouder wordt zijn ze extra belangrijk!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.