ehealth Slimthuisboek

Ook lang en slim thuis wonenboek?

Wat is eHealth, mHealth, domotica? Wat zijn wearables? Lees in het SlimmerThuisBoek hoe slimme technologie het leven makkelijker kan maken, de gezondheid beter in de gaten kan houden, het wonen veiliger, prettiger en makkelijker? We delen graag onze kennis over slimme technologie voor huis-tuin-keuken en zorggebruik delen met u.

Het SlimThuis e-boek gelezen en nu wilt u nog meer weten over zelfredzaamheid? Of hoe eHealth, domotica, kortom slimme technologie uw leven makkelijker kan maken? U wilt voorbeelden zien, zelf die producten en middelen bekijken en uitproberen? Kom dan naar, naar een van onze GeneratieThuis bijeenkomsten.

We komen graag bij langs met meer informatie, voorbeelden en uitleg. En in de SlimoTheek kunt u zelf voorbeelden van slimme producten zien en uitproberen. Mail voor meer informatie naar GeneratieThuis

Download het SlimmerThuisBoek hier ⇓
ehealth,domotica,zorgtechnologie,zelfredzaamheid,senioren

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.