bijlage LC Mijn Huis Op Maat

Vers van de Pers: Bijlage Mijn Huis Op Maat bij Leeuwarder Courant

Het was nogal een klus! Maar dan heb je ook wat! Samen met Platform GEEF, de 7 deelnemende Friese gemeenten en een flink aantal adverterende bedrijven hebben we een prachtige speciale bijlage van 16 pagina’s bij de Leeuwarder Courant gerealiseerd. Vol met handige tips over ouder worden en wonen, interviews met ouderen en professionals en praktische informatie over nieuwe producten.
Dat geeft de bekendheid van de campagne Mijn Huis Op Maat in Friesland in de regio natuurlijk in ene een flinke communicatieboost. En ouderen bellen ook naar ons! (dat hoefde niet per se, maar mag wel natuurlijk): over die handige zaklamp en de bedlamp en waar ik dan een thermostaat met tijdschakelaar kan krijgen? En daar gaat het ons om: ouderen aan de slag krijgen rondom hun toekomst in de woning!

Bekijk hier de bijlage online

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.