heldcare deelnemers

Heldcare 2017: Wij doen mee!

Goed nieuws vanuit het Heldcareprogramma 2017: GeneratieThuis is één van de geselecteerde deelnemers! Samen met nog 7 andere deelnemers zullen we gaan werken aan een solide groeiplan voor de komende drie jaar. Daar zijn we superblij mee!

Heldcare zocht ondernemers die vernieuwende producten/diensten ontwikkelen in zorg en welzijn, op basis van sociaal ondernemerschap. Zij worden ondersteund met een intensief ontwikkeltraject, zodat zij hun positieve impact kunnen vergroten en versnellen.

“Veranderingen in de zorg komen niet van individuele ondernemingen, maar door slimme samenwerkingen tussen gelijkgestemde organisaties die elkaar aanvullen. En daar creëren wij graag het juiste klimaat voor”.

Marrije Prins, programmamanager HeldCare

Verdiepingsprogramma en Maatwerktraject

Onderdeel van HeldCare is een Verdiepingsprogramma van drie maanden. Hierin formuleren de deelnemers (wij dus! :-)) hun ambities en vinden zij oplossingen voor knelpunten op het gebied van businessmodel, klantbereik en impact-meten.

Kwetsbare ouderen

Deze editie van HeldCare is gericht op impact voor kwetsbare ouderen. Sociaal ondernemers die hen ondersteunen met producten/diensten waardoor zij bijvoorbeeld meer bewegen en actiever leven. Of veiliger zijn in en om hun huis zijn. Waardoor zij in contact komen met anderen en met gemak op pad gaan. Of vanuit hun eigen kracht een actieve rol kunnen spelen.

Missie HeldCare

HeldCare is door de Achmea Foundation en Social Enterprise NL ontwikkeld vanuit de wens om sociaal ondernemerschap in de zorg aan te moedigen en te ondersteunen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.