Anders, beter en socialer ondernemen in de ouderenzorg. Kom naar Demoday!

Ben jij benieuwd hoe het anders en beter kan in de ouderenzorg? En wil je kennismaken met sociale innovaties die echt verschil maken voor kwetsbare ouderen? Social Enterprise NL en de Achmea Foundation nodigen je van harte uit voor de Demoday van HeldCare op donderdag 22 juni.

 

HeldCare Demoday is een feestelijke avond met inspirerende sprekers uit de ouderenzorg en verrassende break-out sessies verzorgd door acht sociale ondernemingen.

 

Zij hebben de afgelopen drie maanden gewerkt aan het verbeteren van hun product of dienst voor kwetsbare ouderen. Tijdens Demoday presenteren zij hun groeiplan voor de komende drie jaar. De jury van HeldCare maakt aan het einde van de avond de drie beste innovaties van het moment bekend. Zij winnen een maatwerktraject gericht op het vergroten en versnellen van hun impact.

 

Wil je weten hoe deze ondernemers met hun product of dienst verschil maken voor kwetsbare ouderen? En ben je benieuwd hoe jij daar een bijdrage aan kan leveren? Kom dan op 22 juni naar HeldCare Demoday.

 

Ervaar

Welke kwetsbaarheden en obstakels ervaar je bij het ouder worden? Onze eerste spreker neemt je mee in de wereld van het ouder worden.

 

Draag bij

Hoe maken onze ondernemers verschil met hun product of dienst voor kwetsbare ouderen? Tijdens de break-out sessies leer je meer over hun impact en nodigen zij je uit om daar actief aan bij te dragen.

 

Verbind

Tijdens een walking diner maak je nader kennis met de helden achter deze sociale ondernemingen. Ook kun je je verbinden met andere professionals in zorg en welzijn.

 

Praktische informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017 | Inloop: 15.30 uur | Start: 16.00 uur | Einde: 21.30 uur

Locatie: Antropia, Cultuur- en Congrescentrum in Driebergen (naast NS-station Driebergen-Zeist en de A12)

Meer weten en aanmelden:
Wil je meer weten over het programma van Demoday en onze deelnemers? Ga dan naar de Demoday website en meld je aan. Benieuwd naar Demoday 2016? Bekijk de aftermovie.

 

*HeldCare is door de Achmea Foundation en Social Enterprise NL ontwikkeld vanuit de wens om sociaal ondernemerschap in de zorg aan te moedigen en te ondersteunen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.