“Corporaties doen al veel, maar hebben het er niet over. ” Over Slim in bestaande bouw.

Slim in bestaande bouw is een programma uit de vernieuwingsagenda ‘Slimmer en beter voor elkaar’ van Aedes. Daniëlle Harkes, manager van het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen en Zorg wordt deze maand geïnterviewd voor het vakblad Stedebouw & Architectuur. Ze vertelt over wat corporaties doen om meer ouderen in een geschikte woning te krijgen: enerzijds is dat nieuwbouw van levensloopbestendige woningen. Maar daar heeft niet elke corporatie ruimte voor.
In krimpgebieden worden andere oplossingen gezocht: en daar komt dan ook ons TOOS technologiehuisje om de hoek kijken: corporatie Woonservice in Drenthe heeft zo’n huisje om haar project ThuisBest te ondersteunen.

Lees het hele artikel: Slim in bestaande bouw

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.