Robotkat voor ouderen verovert ieders hart

Eerst werkt hij vooral op de lachspieren: een robotkat? Maar al snel krijgt hij van iedereen een aai en een knuffel en voor je het weet sta je tegen hem aan te praten. Deze “Companion Pet” van de Amerikaanse speelgoedgigant Hasbro wint het hart van iedereen die hij ontmoet. GeneratieThuis heeft hem sinds kort toegevoegd aan haar collectie thuistechnologieproducten: een prachtige gespreksstarter voor een goed gesprek over ouder worden en wonen.

Soms is het ingewikkeld een huisdier te houden: vooral als je veel op stap gaat. Maar ook als je met een groep mensen samen woont zijn huisdieren soms niet toegestaan. Zo’n robotkat is dan wel een mooie uitkomst! En hoewel er voor robotknuffels voor ouderen fix dure exemplaren worden aangeboden valt de prijs van deze huistijger best mee: hij is alleen in Amerika te bestellen, maar wel naar Europa leverbaar.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.