“Expeditie SlimThuis goed thuis bij GeneratieThuis”

 

“De Expeditie SlimThuis is goed thuis bij GeneratieThuis”: zo reageerde Marianne Schenderling, initiator en expeditieleider van Expeditie SlimThuis gisteren in Amsterdam. Daar hebben we, Mieke en Josephine, samen met Marianne de overgang van de Expeditie naar GeneratieThuis bezegeld. Het tijdstip van de dag was wat vroeg om grote flessen open te trekken maar we hebben er toch een gezellig etentje overheen laten gaan!

 

De doelstelling van de Expeditie SlimThuis en van GeneratieThuis is eigenlijk heel vergelijkbaar. Zoveel mogelijk mensen bekend maken met de mogelijkheden van nieuwe technologie in gezondheid, zorg en wonen. De SlimoTheek, met tientallen producten, is overgegaan naar GeneratieThuis en blijft rondreizen om mensen op locatie technologie te laten ervaren en proberen. Samen met Marianne denken Mieke en Josephine nog na over een nadere uitwerking van dit concept. Daar volgt dan nog nieuws over!

Wil je graag jouw doelgroep de SlimoTheek of een Technologiehuisje laten ervaren? Neem dan vooral contact met ons op!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.