SlimoTheek

Bij de SlimoTheek kunnen ouderen, hun mantelzorgers en professionals in zorg en welzijn  gratis slimme  technologie lenen op een locatie dichtbij huis. Zo kunnen zij producten uit de Slimotheek in het dagelijks leven uitproberen. Bij kleine opstartproblemen voorziet de SlimoTheek in hulp-aan-huis door een getraind netwerk van vrijwilligers. Na de uitleenperiode kan het product aangeschaft worden of teruggegeven worden aan de SlimoTheek.

GeneratieThuis helpt gemeenten, zorgorganisaties of andere aanbieders met het opzetten en inrichten van de SlimoTheek. Wij trainen de professionals die het uitleenpunt bezetten en de ondersteunende vrijwilligers. Om de continuïteit op de lange termijn te garanderen blijven we als beheerder op afstand met de lokale SlimoTheek verbonden. Kijk voor meer info bij: SlimoTheek.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.