De douche aanpassen moet je zelf betalen…

De Volkskrant schrijft deze dagen breeduit over de eerste ervaringen met de decentralisaties. Op 23 januari 2015 staat het verhaal van Veronika uit Utrecht in de krant…. En de volgende dag een ingezonden brief van Dhr Hemmes uit Amsterdam.

 

Douche aanpassen

Dit is dus precies waarom we de Huistest zo breed mogelijk ingezet willen zien: een praktisch instrument om mensen bewust te maken van eigen verantwoordelijkheid en te laten inzien welke verbeteringen, klein en groot, er in hun huis nodig zijn. GeneratieThuis zal eens contact opnemen met de gemeente Utrecht.

 

Frank Kalshoven van de Argumentenfabriek zet het op een rijtje: decentralisatie biedt de gelegenheid om beter maatwerk te verlenen maar dan moet men zich wel echt verdiepen in de persoonlijke situatie van iemand.

 

Hieronder de drie Volkskrantartikelen op een rijtje.

 

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.